HiOA prisene 2013

Alle studenter ved HiOA burde melde kandidater til årets HiOA priser, fristen er 1 januar! Studentparlamentet ønsker at studentene skal delta aktivt i dette slik at studentenes inntrykk av de ansatte ved HiOA blir vektlagt. Så er det noen av de ansatte du mener skiller seg positivt ut, gå inn på nominasjonsskjema i dag og bidra til at en som virkelig fortjener det får en pris!

Høgskolen i Oslo og Akershus legger opp til å dele ut fire ulike priser årlig i samsvar med institusjonens formål.

Dette gjelder:

  • Studiekvalitetspris
  • FoU-pris
  • Formidlingspris
  • Internasjonaliseringspris

Formålet med prisene er at de skal være en påskjønnelse som stimulerer til økt innsats og som gir inspirasjon til pristakerne og deres miljøer ved høgskolen. Hver pris er på 60 000 kr og et diplom. Prisene kunngjøres og deles ut på HiOA-dagen.

Studiekvalitetsprisen

Studiekvalitetsprisen tildeles medarbeidere og fagmiljøer som har gjort en markert innsats for å utvikle kvaliteten i et studieprogram.

Det legges vekt på kvalitetsarbeid som bygger opp under høgskolens profesjonsprofil. Prispengene skal nyttes til tiltak som fremmer studiekvalitet ved fakultetet.

FoU-prisen

FoU-prisen skal øke oppmerksomheten om forsknings- og utviklingsarbeidet ved høgskolen og inspirere til utvikling av denne virksomheten. Prisen tildeles en medarbeider eller et fagmiljø som har utmerket seg ved forskning eller utviklingsarbeid av meget høy kvalitet.

Det legges vekt på samfunnsmessig relevans og på anerkjennelse i nasjonale og internasjonale forskningsmiljøer samt på kandidatens bidrag til utvikling av fagmiljøet. Prispengene skal nyttes til tiltak som bidrar til ytterligere styrking av pristakerens FoU-miljø.

Formidlingsprisen

Formidlingsprisen deles ut til medarbeidere og fagmiljøer som aktivt har formidler fagkunnskap på en framragende måte til samfunns- og arbeidsliv.

Det legges vekt på brukerrettet og allmennrettet formidling av høy kvalitet i ulike formidlingskanaler. Prispengene skal nyttes til tiltak som styrker fagmiljøets profilering og formidlingsvirksomhet.

Internasjonaliseringsprisen

Internasjonaliseringsprisen skal styrke kvaliteten på arbeidet med internasjonalisering ved høgskolen og tildeles en medarbeider eller et fagmiljø som har gjort en særlig innsats i internasjonaliseringsarbeidet.

Prispengene skal nyttes til tiltak som fremmer internasjonalisering i fagmiljøet eller ved fakultetet.

Foreslå kandidater

Forslag til kandidater kan fremmes av både studenter og tilsatte. Gode og kortfattede begrunnelser er utslagsgivende.

En kandidat kan foreslås til flere priser og det kan foreslås flere kandidater til en pris fra samme forslagsstiller. En pris kan deles mellom to eller flere prisvinnere.

Nominasjonsskjema:

https://survey.hioa.no/index.php/746637/lang-nb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *