Høstens første studentparlamentsmøte!

Neste tirsdag (16.09.14) er det høstens første studentparlamentsmøte, og vi gleder oss. Vi håper å se både nye og gamle ansikter!

Dersom du har lyst å komme å se på er det fritt frem, vi starter kl. 17.00. Møte blir arrangert i Pilestredet 32, rom N020_025. Her finner du sakspapirene. Du (Student ved HiOA) har muligheten til å komme med forslag, og her kan du lese allerede innkomne forslag.

Selv om mange av sakene er av organisatorisk-art skal vi også diskutere noe av politisk-art. Blant annet er resolusjon om studentinvolvering i forskning, handlingsplan og studentens tiltakspakke i forbindelse med kvalitetssikringssystemet.

Handlingsplanen er blitt betydelig redusert, og er mye mindre detaljert enn tidligere. Dette er fordi vi ikke alltid vet hva som er de gode løsningene å jobbe for, men vi vet hvilken temaer vi bør jobbe med.

Tiltakspakken er et resultat av arrangementet Kvalitetstid som vi arrangerte i slutten av august, og det faktum at HiOA sitt kvalitetssikringssystem mest sannsynlig blir underkjent. Dette høres kanskje kjempe kjedelig og byråkratisk ut, men er veldig viktig for at kvaliteten på din utdanning skal holde et høyt nivå. I denne saken foreslår vi hvilke tiltak som må gjøres for å sikre at vi får godkjent i runde to.

Resolusjonen om studentinvolvering i FoU (Forskning og Utvikling) er en resolusjon som er levert inn av studentparlamentets representant William Sæbø, og handler om at mer midler og ressurser må brukes for å inkludere studentene i FoU-aktiviteten her på HiOA.

Vi i Arbeidsutvalget håper å se noen nye mennesker, få noen gode debatter og ikke minst få vedtatt god politikk.

AU 2014/2015

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *