Hei du, nå kan DU bestemme!

StemNå har DU mulighet til å stemme på de kandidatene du mener er best egnet til å bestemme studentenes meninger i 2015, det vil si dine meninger. Det er mange kandidater å velge mellom, og det tar ikke lange tiden!

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn på www.hioa.no/spvalg og skrive inn ditt brukernavn og ditt passord (det du bruker på fronter)! Videre får du instrukser på hvordan man går frem for å stemme. Stemmeknappen er nederst på siden, husk å klikk på den! Du kan stemme på en eller flere personer, og du har lovt å stemme blankt! Fristen er 4. november, men hvorfor vente?

Det er ikke mye som kreves av deg, gir du oss fem minutter av ditt liv så skal jeg love deg og fremtidens studenter får mye igjen for det. Se bare her:

Studentparlamentet har de siste årene fått mye gjennomslag, blant annet vil det på nyåret bli ansatt et Studentombud som kan hjelpe deg med klagesaker du eventuelt skulle ha. Vi har fått HiOA og Samskipnaden til å jobbe for et løft for foreningslivet på HiOA. Og da Stensberggata 26 nylig åpnet var det gjennom vårt arbeid at vi sikret at bygningen fikk både studentarbeidsplasser og grupperom. Dette er bare et knippe av sakene vi har fått gjennomslag ved!

Så hvis du har lyst til å påvirke hva vi skal jobbe med i 2015 er det nå du har muligheten. Har du noen hjertesaker om høyere utdanning? Eller noe du mener HiOA bør bli finkere til? Og hva kan vi gjøre for å sørge for din studiehverdag blir bedre? Vi trenger innspillene, hvis ikke bestemmer jeg alt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *