Nytt år, og nå er det full fart for Studentparlamentet!

Nå har vi i Arbeidsutvalget vært på jobb i tre dager og kjenner at driften begynner å nærme seg normal igjen etter juleferien. Nå står et nytt år, med et nytt Studentparlamentet for tur.

I løpet av januar skjer det mye for oss. Vi skal blant annet dra på oppstartsseminar til Gjøvik med våre nye representanter. Nå jobber vi på kontoret med å lage presentasjoner, workshops osv. til dette seminaret.

I tillegg starter vi opp med møtevirksomheten vår, og på møtet den 27. januar skal vi blant annet velge representanter til Landsmøtet til Norsk studentorganisasjon og Velferdstinget i Oslo og Akershus. Norsk studentorganisasjon er studentenes nasjonale interesseorganisasjon som jobber for at din og andre studenters hverdag skal bli bedre. De jobber med saker som studiestøtte, nasjonale og internasjonale rammebetingelser for studenthverdagen og mye annet. Velferdstinget jobber for at din studentvelferd skal bli bedre, enten gjennom flere studentboliger, bedre kantinetilbud, billig treningstilbud, god psykologtjeneste osv. Alle studenter ved HiOA kan stille til valg, og det krever ikke noe tidligere erfaring. Og husk at selv jeg som er leder for Studentparlamentet nå, har også hatt mitt første møte en gang, og jeg har lært veldig mye av det.

Selv om det er mye som skjer på kontoret så håper vi at alle studenter som har lyst tar turen innom oss. Vi er på kontoret i Pilestredet 46 fra 09.00 til 15.00 hverdag, og på Kjeller hver torsdag fra 09.00 til 12.00.

Godt nytt år alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *