Keisuke ønsker deg velkommen!

Fikk du ikke med deg talen til Keisuke på St.Haugen? Les den her da vel 🙂

foto: Ketil Blom Haugstulen

 

Tale til studentene på fra Keisuke, Leder av studentparlamentet:

Kjære nye og gamle studenter! Velkommen til Høgskolen i Oslo og Akershus, og studiestart! Det er utrolig gøy å få lov til å stå foran dere i dag, jeg heter Rune Keisuke Kosaka og er leder av studentparlamentet og øverste valgte studentleder her på høyskolen, og sammen med Pia, Karoline og Julie jobber jeg fulltid for at din studenttilværelse skal bli best mulig.

Aller først ønsker jeg å gratulere dere med studieplass ved Norges fremste høgskole, og takke dere for tillitten det er at dere velger akkurat oss. Og selv om jeg er litt nervøs her jeg står, er nok mange av dere også det. Jeg håper dere har hatt en fin første dag, fordi det å starte på et nytt studie er et stort skritt for mange, enten om du kommer rett fra videregående, eller har jobbet og studert før.

Kanskje virker tanken på at du skal være her i tre eller fem år skremmende, og det derfor jeg har et enkelt budskap til alle sammen. Engasjer deg! Uavhengig av hvem du er, hvor du kommer fra eller hva du har gjort tidligere trenger du et sosialt nettverk rundt deg i studietiden.

For å skape et best mulig studiemiljø er det viktig at alle deltar, alle gir av seg selv, og alle tar imot hverandre med åpne armer. Ikke vær en passiv deltaker i din egen studenttilværelse, delta aktivt i foreningslivet i Oslo, engasjer deg i det faglige fellesskapet, vær nysgjerrig, gi av deg selv og prat med nye mennesker.

Her på høyskolen har vi en enorm bredde i studiene, alt fra lærer, sykepleier og ingeniør. Utnytt dette for å bli kjent med nye mennesker, vi ønsker et miljø for deltakelse, mulighet for utfoldelse, og en mangfoldig masse. Dette vet jeg er mulig, hvis vi løfter sammen.

Aldri nøl med å ta kontakt med oss i studentparlamentet, vi er her for å gjøre din studiehverdag best mulig, både faglig og sosialt.

Sist men ikke minst har jeg noen siste ord. Og det er selvfølgelig ta vare på hverandre, ha en fin studiestart, og lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *