Vil du være med?

Fakultetene skal arrangere allmøter for å fylle representantlistene til studentparlamentet. Mange av de som har sittet i studentparlamentet er nå ferdig med å studere og en del er på utveksling, derfor trenger vi deg! Har du meninger om din studiehverdag på HiOA? Vil du engasjere deg utenfor studiene? Eller er du nysgjerrig på hva studentparlamentet gjør? Kom på allmøte å still til valg da vel!

Studentparlamentet er studentenes øverste organ. Det består av 25 valgte studenter fra alle de fire fakultetene ved HiOA. Som medlem av Studentparlamentet snakker man på vegne av studentene ved sitt fakultet. Samtidig er man med på å fremme studentenes meninger opp mot høgskoleledelsen, som vektlegger Parlamentets uttalelser høyt når avgjørelser blir tatt.

De som blir valgt inn på allmøte sitter ut året, nytt valg til studentparlamentet foregår gjennom urnevalg i starten av november og det er selvfølgelig mulig å stille til gjenvalg. Så dette er en god mulighet til å teste ut om dette kan være noe for deg!

Her er noen erfaringer fra de som sitter/har sittet i studentparlamentet:

  • «Engasjementet mitt i studentpolitikken har bidratt til at jeg trivdes bedre under studietiden» Hoang
  • «Vennene og kontaktene jeg har fått via studentdemokratiet er uvurderlige» Eline
  • «Tiden jeg investerte kan ikke måle seg med utbyttet jeg fikk sosialt, faglig og politisk» Christine

Allmøter

TKD: 1. september 15:30     

LUI: 2. september 15:00

HF: 3. september 15:00

SAM: 7. september

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *