Hvem vil du at skal bestemme?

Bilde til film stem

Nå har Studentparlamentet valg og du må stemme på de kandidatene du mener er best egnet til å uttale seg på dine vegne. Hvilke kandidater mener det samme som deg? Hvilke kandidater vil jobbe for det du synes er viktig? Og hvilke kandidater vil du skal representere ditt fakultet i Studentparlamentet?

For å stemme på kandidatene gjør du følgende:
1. Gå inn på denne linken
2. Logg inn med studentnummer og passord.
3. Huk av de kandidatene du mener er best.
4. Trykk på stem knappen nederst i høyre hjørnet.
Når du er inne på stemmesiden vil du ha mulighet til å lese litt om de ulike kandidatene samt hvilke saker som er viktige for de. Det står også hvor mange du har mulighet til å stemme på for du kan faktisk stemme på flere enn bare en, og du har også muligheten til å stemme blankt.

Å stemme i valget er viktig slik at vi kan jobbe med de sakene studentene bryr seg om, og det tar deg kun 5 minutter. Bare se her på det vi har fått til i Studentparlamentet:
– Vi har fått ansatt et studentombud som gir råd og bistand i saker som gjelder studiesituasjonen og spørsmål studentene har om sine rettigheter.
– Fått HiOA og samskipnaden til å jobbe for et foreningsløft som resulterte i over 20 nye foreninger på HiOA
– Vi har også fått HiOA til å begynne arbeidet med å sette ned en arbeidsgruppe for digitaliseringen av utdanningene på HiOA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *