NM i Standup for studenter

2. September vil det bli arrangert stand-up for Oslos 60 000 studenter på Chateau Neuf.

Dette er den regionale kvalifiseringen til NM i stand-up for studenter, finalen skal avholdes på Latter på Aker brygge senere i høst med studenter fra hele landet. Dette blir arrangert av NSO i sammarbeid med stand-up Norge. Vi ønsker selvfølgelig at Norges morsomste student skal være en HiO student og oppfordrer dermed alle som kunne tenke seg å delta i Stud-up om å ta kontakt med oss. Kjenner du en som kan bli Norges morsomste student kan du snakke med dem selv eller droppe innom og be oss ringe dem.

For mer informasjon følg linken til Norsk Student Organisasjon sin informasjonsside om Stud-up: http://www.student.no/?page_id=1233

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *