Suppleringsvalg til lokal og felles valgkomité

På forsamlingsmøtet 1. mars skal det avholdes suppleringsvalg av representanter til felles valgkomité for Studentdemokratiet ved HiO-HiAk og valg av ny leder for Valgkomiteen på HiO. Alle registrerte HiO-studenter kan stille til valg.

Felles valgkomité: I forbindelse med sammenslåingen av HiO og HiAk har det blitt dannet en felles valgkomité for de to studentparlamentene. Komiteen består av to representanter fra hver høgskole. Denne valgkomiteen skal innstille på vervene i det nye studentdemokratiet. På møtet 1. mars skal Forsamlingen velge én ny representant fra HiO, ettersom en av de tidligere medlemmene har trukket seg. Den kandidaten som blir valgt inn i en felles valgkomité vil automatisk også bli sittende i Valgkomiteen for Studentparlamentet ved HiO.

Valgkomiteen: Komiteen består av fire medlemmer som er aktive i rekrutteringen av nye kandidater til Studentparlamentet, Norsk Studentorganisasjon og andre studentpolitiske verv. På møtet 1. mars skal det velges ny leder for Valgkomiteen, ettersom den tidligere lederen har fratrådt sitt verv.

Kandidater til vervet presenterer seg selv på møtet 1. mars. Forsamlingen velger ved avstemming uten innstilling. Forsamlingsmøtet holdes på Campus Kjeller, med bussavgang fra Dalsbergstien (utenfor Mega, bak Pilestredet 52) klokken 16.15.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *