Still til valg!

Dette kan bli deg til neste år!

Denne våren skal det velges en rekke spennende verv i Studentparlamentet.

Har du lyst til å jobbe med studentpolitikk på heltid? Ønsker du å få et unikt innblikk inn i styringen av Norges største høyskole? Da er dette noe for deg!

Studentparlamentet ved HiO skal slå seg sammen med Studentparlamentet ved HiAk, og i mai skal studentene ved de to høgskolene velge fire personer som får i oppgave å lede Høgskolen i Oslo og Akershus’ øverste studentorgan. Fra og med høsten 2011 skal ledelsen i Studentparlamentet bestå av fire studenttillitsvalgte på heltid. Ønsker du mer informasjon om de ulike vervene? Ta kontakt med Valgkomiteen i Studentparlamentet.

I tillegg til valget av heltidstillitsvalgte er Studentparlamentet på leting etter dyktige studentrepresentanter til Høgskolestyret. Det skal velges én fast representant og to vararepresentanter. Høgskolestyret blir Høgskolen i Oslo og Akershus’ øverste organ. Styret møtes ca fire ganger i semesteret og behandler høgskolens overordnede linjer. Det må regnes en del tid til å lese og sette seg inn i sakspapirer. Vervet er betalt.

For mer informasjon om de ulike vervene ta kontakt med Valgkomiteen på vk@studentparlamentet.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *