Uke én vel overstått

Den første uken i studiestart nærmer seg slutten. Studentparlamentet oppsummerer her det viktigste som har skjedd.

Etter å ha arrangert en minneverdig fest og konsert for årets faddere, var Studentparlamentet, med leder Liv-Kristin i spissen, skikkelig og ordentlig motivert til studiestartdagen.

Det hele startet med en flott seremoni på plassen mellom Pilestredet 50 og 52. Dagens hovedtaler var vår gode venn, NSO-leder Kim Kandardjiev, som holdt en engasjert tale. Katzentjammer fulgte etter med en minikonsert det (ikke bokstavelig talt) luktet svidd av.  Vår leder Liv Kristin måtte «hoppe etter Wirkola», noe hun klarte med glans med sin tale. Dessuten delte hun på vegne av gamle HiOs studenter ut prisen for «Årets foreleser» til Cecilie Krüger som underviser på Ergoterapi.

Etter det bar det i skyttelbuss ut til Kjeller for enda en åpningsseremoni, denne gang inne i østre gate. Musikalsk innslag her var Ida Jenshus som ga folket en hakket roligere, men like fullt flott opplevelse.

Onsdag var det tid for foreningsdag i Pilestredet. Rundt 30 foreninger og andre var oppstilt med stands og andre rekvisitter. Det var til tider et fantastisk folkeliv og mange interesserte studenter som var nysgjerrige på hva livet utenom studiene kan innebære.

Etter nok en foreningsdag, denne gangen på studiested Kjeller, var HiOA-studentene så heldige å få besøk av den svenske standupkongen «Shan da Man» på «Connect», Lillestrøm Kultursenter. Shan vitset til stor fornøyelse for studentene, før dansegulvet begynte å fylles opp.

Torsdag var det også tid for den årlige grillkonserten i Pilestredet. En gave fra Studentparlamentet til alle studenter. Ja, så snille er vi. Været kunne ikke blitt bedre og sjeldent har så mange mennesker funnet det for godt å sette seg ned på plassen mellom P50 og P52. Årets artist, det fremadstormende bandet Lukestar, gjorde en glimrende jobb, og alle var enige om at det hadde vært en flott dag.

Ellers har arbeidsutvalget løpt rundt på inforunder og møtt masse flotte nye og gamle studenter og ser særdeles lyst på det fremtidige studentengasjementet ved HiOA. HURRA!

Nå gleder vi oss til gratiskonsert med deLillos på St.Hanshaugen mandag kl. 19. Møt opp!

Se mer bilder fra studiestart på vår facebook-side 🙂 HER!

Foto: Liv-Kristin Rød Korssjøen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *