Velkommen til parlamentsmøte

Tirsdag den 30. august kl. 17 er det klart for høstens første studentparlamentsmøte. 

Møtet er åpent for alle studenter ved Høgskolen, og finner sted i Pilestredet 48, rom S642 (sjette etasje).

På møtet vil Studentparlamentet behandle blant annet handlingsplanen for høsten 2011, et viktig dokument som vil legge føringer for Studentparlamentets aktivitet og virksomhet de kommende månedene.

Sakspapirer og innkalling til møtet finner du her.

På møtet vil parlamentet dessuten ta stilling til om de ønsker å opprette en internasjonal komité, kulturkomité og kommunikasjonskomité i Studentparlamentet. Dersom parlamentet bestemmer seg for å opprette disse komiteene vil det også bli valg.

Internasjonal komité

Er du spesielt opptatt av det internasjonale studentmiljøet ved HiOA, at de internasjonale studentenes interesser skal bli godt ivaretatt og at Høgskolen skal jobbe kontinuerlig for å kunne tilby et bredt og godt utvekslingstilbud ved alle utdanninger? I så fall er den internasjonale komiteen noe for deg!

Kulturkomiteen

Ønsker du å være med og jobbe for at Høgskolen skal kunne tilby et rikt og studentvennlig kulturtilbud på campus, i form av konserter, forestillinger, utstillinger og lignende? Still til valg til Kulturkomiteen da vel!

Kommunikasjonskomiteen

Er du opptatt av at informasjonsflyten mellom Høgskolen, Studentparlamentet, studentenene og andre utvalg og organer ved HiOA skal bli bedre? Mener du at Høgskolen må bli flinkere til å benytte seg av de informasjonskanalene de har tilgang på? Er du for at HiOA skal begynne å videostreame forelesninger eller sende filmsnutter på infoskjermene? I så fall er kommunikasjonskomiteen noe for deg!

Dersom du ønsker å stille til valg til en av de tre overnevnte komiteene kan du ta kontakt med Arbeidsutvalget på studentparlamentet@hioa.no. Alle registrerte HiOA-studenter kan stille til valg.

Du kan også møte opp på parlamentsmøtet førstkommende tirsdag, og fremme kandidaturet ditt der. Samtidig får du muligheten til å lære litt mer om hva Studentparlamentet er, og hva vi driver med 🙂

Møtet er åpent for alle HiOA-studenter.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *