Gjør november varmere!

Studentparlamentet oppfordrer alle HiOA-studenter til å ta litt ekstra vare på hverandre den neste måneden. Vi kaller det «Varm november».

November er en lang, mørk og tung måned. Eksamen nærmer seg, dagene blir kortere og været kaldere. For å gjøre november litt lettere har vi i Studentparlamentet bestemt oss for å sette av én måned der solidaritet, omtanke og samhold står i sentrum.

Hele november måned oppfordrer vi studenter og tilsatte på HiOA til å spre glede og omtanke for andre. Dette kan gjøres ved hjelp av enkle tiltak, som for eksempel å gi en god klem til en du er glad i, smile til ukjente på campus, bruke refleks eller unne deg selv en varm kopp kakao.

Vi i Studentparlamentet kommer dessuten til å publisere en fullstendig oversikt over hyggelige, solidariske og varme arrangementer som finner sted på HiOA i tiden fremover.

Dersom du, klassen din, studentrådet, foreleseren din eller andre ønsker å arrangere noe i forbindelse med «Varm november», håper vi dere vil si ifra om dette til oss, slik at vi kan hjelpe dere med å spre ordet videre, til glede og inspirasjon for andre.

Se ellers opp for kakaostands i regi av Studentparlamentet rundt omkring på campus i november måned.

Det er like viktig å se som det er å bli sett. Bli med å gjøre november varmere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *