Valg!

Neste og siste møte for semesteret skal det igjen velges studentrepresentanter til en rekke utvalg ved HiOA. Utvalgene det skal velges studentrepresentanter til er viktige og sentrale utvalg på institusjonsnivå. Som studentrepresentant i et av disse utvalgene får du muligheten til å være med på å påvirke, vedta og formidle dine synspunkt til de øverste organene som jobber med blant annet læringsmiljø, studier og eksamen. Du vil skaffe deg mye erfaring som vil komme godt med videre i arbeidslivet. Alle vervene er honorert. Under her finner du informasjon om hvilke utvalg det skal velges studentrepresentanter til og informasjon i grove trekk om hva de ulike utvalgene faktisk gjør.

Hvis du har spørsmål om hvordan du stiller til valg, eller ønsker mer informasjon, send en mail til studentparlamentet@hioa.no

Studieutvalget (2 faste og 2 vara)

Studieutvalget er et rådgivende organ overfor institusjonsledelsen ved høgskolen. Utvalget har fått myndighet til å godkjenne nye program- og emneplaner på master- og ph.d.-nivå, godkjenne endringer av program- og emneplaner i tillegg til å fastsette ulike utfyllende regler for studier og eksamen.

Internasjonalt utvalg (2 faste og 2 vara)

Internasjonalt utvalg er et rådgivende organ overfor ledelsen. Utvalget er ganske nytt her på HiOA. De jobber for at internasjonalisering blir strategisk ivaretatt i institusjonen og sikre samspill mellom internasjonalisering i utdanning og i forsknings- og utviklingsvirksomhet.

Læringsmiljøutvalget (5 faste og 5 vara)

Læringsmiljøutvalget er et rådgivende organ overfor institusjonsledelsen. Utvalget skal bidra til at læringsmiljøet på institusjoner, både det psykiske og det fysiske arbeidsmiljøet, er fullt forsvarlig ut fra en samlet vurdering av hensynet til studentenes helse, sikkerhet og velferd.

Forsknings- og utviklingsutvalget (2 faste og 2 vara)

FoU-utvalget har et mandat som innebærer blant annet å fordele stipendiater mellom de forskjellige fakultetene, behandle søknader om utvekslingsstipend og andre strategiske tiltak i forbindelse med forsknings- og utviklingsarbeid.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *