Hvem mener du fortjener å bli årets underviser og årets student?

Hvert år deler Studentparlamentet ut en pris til årets underviser (tidligere årets foreleser). Denne prisen går til en underviser som har utmerket seg det siste året. Samtidig som vi deler ut pris til årets underviser deler HiOA ut pris til årets student. Fristen for å nominere til begge deler er 13. mai og her finner dere nominasjonsskjemaene og mer informasjon.

Årets underviser:

Har du en underviser som er gjør ting litt annerledes enn de andre, som gjør pensum og fag litt mer spennende eller som virkelig ser studentene og deres behov? Da burde du nominere denne underviseren! Dersom noen gjør noe som er ekstra bra er det veldig gøy å bli lagt merke til, også for en underviser. Så vis at du setter pris på de som gjør det lille ekstra og gi de en nominasjon. Ikke bare vil det gi en boost til den underviseren, men vil også motivere andre til å bli bedre. Nominér årets underviser.

Årets student:

Det er utrolig mange gode studenter på HiOA og dermed trenger vi hjelp til å finne de beste. Har du en medstudent som bidrar litt ekstra i hverdagen? Som ser de rundt seg, hjelper til og engasjerer seg for at alle skal få en bedre studiehverdag? HiOA leter etter den studenten som i tillegg til å mestre studiene får til det lille (eller store) ekstra. Har du en ide om hvem det er? I så fall burde du nominere din årets student. Nominér årets student.

DSCF5628

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *