Valg til Kontrollkomiteen

På Studentparlamentets siste møte i 2017 skal det velges to nye medlemmer av Kontrollkomiteen. Til dette valget skal Valgkomiteen intervjue kandidater og innstille på valget for Studentparlamentet, ref. Vedtekter for Studentparlamentet ved Høgskolen i Oslo og Akershus §5.2 og §5.1.

Kontrollkomiteens oppgave er å kvalitetssikre arbeidet til Studentparlamentet ved å sikre at alle vedtak fattes i henhold til norsk lov, parlamentets vedtekter og vedtatte politikk. Dette innebærer å være tilstede på parlamentets møter (omtrent 7 møter i året) og å gjennomgå innkallinger og protokoller fra parlamentsmøtene og Arbeidsutvalgets møter (hver uke). I tillegg til dette skal kontrollkomiteen være til disposisjon for Arbeidsutvalget ved behov for vurdering av avgjørelser i henhold til vedtektene.
Les mer om vervet her.

De to medlemmene som velges inn i kontrollkomiteen skal sitte i et år.
For å bli vurdert av Valgkomiteen til deres innstilling må kandidaten sende inn kandidatskjema innen mandag 13. november.
I dette kandidatskjemaet fyller man ut personlig informasjon om kandidaten og hvilket verv man stiller til samt laster opp et bilde av kandidaten, motivasjonsbrev og CV.
OBS! Husk å gi bilde, motivasjonsbrev og CV et filnavn som inneholder kandidatens navn: DittNavnBilde.jpg, DittNavnBrev.pdf og DittNavnCV.pdf.
Mal for motivasjonsbrev kan lastes ned her.
Kandidatskjemaet finner du her.
Intervju av kandidatene vil bli gjennomført på ettermiddagen/kvelden torsdag 16. november. Om kandidaten ikke har mulighet til å stille på intervju denne dagen ber vi om at dette opplyses om i kandidatskjemaet slik at det kan avtales et alternativt tidspunkt.

Innstillingen legges frem på Studentparlamentets møte tirsdag 19. november.

På vegne av valgkomiteen
Einar Belck-Olsen
Valgkomiteens leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *