Gratulerer med nytt verv!

Studentparlamentet gratulerer de påtroppende lederne og nestlederne til Studentenes fakultetsråd(SFR)!

Studentenes fakultetsrådsstyrene for studieåret 2018-2019. Foto: Pia Marie Næss Johansen

Disse flotte og engasjerte studentene skal til neste studieår representere deg i saker på fakultetsnivå. Ved siden av sine studier, jobber SFR-styrene for deg og for at du skal få den beste studiehverdagen du kan få på ditt fakultet.

SFR består av styret, studentrådsstyrene og studentrepresentanter fra ulike råd og utvalg. På allmøtene ble det også valgt studenter til flere ulike og viktige råd og utvalg på ditt fakultet. Disse studentene gjør en kjempe viktig jobb for at studentenes stemme skal bli hørt i OsloMets flere beslutningsorgan. Studentparlamentet er stole over å ha så mange engasjerte studenter som ønsker å være studentenes talerør, og vi gratulerer så masse til de nyvalgte studentene!

Skulle du likevel være interessert i å representere studentene, men kunne ikke komme på allmøtet? Ikke fortvil! Det er fortsatt noen verv igjen som trengs å fylles. Ta kontakt med SFR-leder på ditt fakultet eller hør med Nestleder i Studentparlamentet for mer informasjon:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *