Nå kan man stemme i Studentparlamentsvalget!

Fra og med i dag, 13.11.19 kan endelig OsloMets studenter avgi sin stemme i studentparlamentsvalget for 2020. Gjennom lenken under kan DU, ut i fra ditt fakultet, velge hvem DU vil at skal representere DEG opp mot ledelsen og ut mot politkkerne det kommende året. Man kan stemme helt frem til midnatt 27. november.

Les mer om kandidatene her: https://student.oslomet.no/spvalg?fbclid=IwAR2dCEZx6d7CVQXfNeL59y7v1KevG2920xwi_DjNAd3C2yJLOt4bisKeQ3E.
Dikrektelink til avstemmingen finnes her: https://valg.usit.no/valg/login.do.

Valget gjennomføres ved digitalt urnevalg. Alle semesterregistrerte studenter ved OsloMet kan avgi stemme i valget. Du kan avgi like mange stemmer som fakultet ditt har faste representanter i Studentparlamentet. Antallet plasser i Studentparlamentet baserer seg på antallet studenter ved fakultetet. Fordelingsoversikten ser du her:

Fakultet for Helsevitenskap – 8
Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier – 8
Fakultet for Samfunnsvitenskap – 6
Fakultet for Teknologi, kunst og design – 5

Det skal velges til like mange vararepresentanter som det er faste representanter. Alle stemmene vektes likt. Vi har valgvake 28. november og resultatene av valget offentliggjøres 29. november. Lurer du på noe er det bare å sende oss en e-post på studentparlamentet@oslomet.no 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *