Lyst til å forme Studentparlamentets fremtid?

På forsamlingsmøte 12. april har du muligheten til å sikre deg en plass i forsamlingen som skal avgjøre fremtiden til Studentparlamentet ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Studentparlamentet ved HiO sender 18 delegater til stiftelsesmøtet for det nye Studentparlamentet ved HiOA. Møtet finner sted 5. mai fra klokken 16.00 og utover. Som delegat har du stemmerett på møtet og vil få sjansen til å stemme over det nye parlamentets vedtekter, valgreglement, hvem som skal sitte i arbeidsutvalget og andre avgjørelser av betydning for organisasjonen.

Det sendes i alt 27 delegater til stiftelsesmøtet. Styringsgruppen har vedtatt at HiO og HiAk får fire representanter hver, samt én representant per påbegynte tusende student, i henhold til DBH sine tall. I tillegg til dette får HiAk én ekstra representant som låses til de mindre studiestedene.

Valg av HiOs delegater skjer på Forsamlingsmøte 3, 12. april klokken 17.00 i Pilestredet 48. Alle registrerte studenter kan stille til valg. Dersom du ønsker å melde ditt kandidatur i forkant av møtet kan du  ta kontakt med valgkomiteen på vk@studentparlamentet.no. Husk! Vi trenger mange gode delegater, så det er bare å melde sin interesse!

Illustrasjonsbilde: Combined Media

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *