Psykt bra dager!

Neste uke inviterer Studentparlamentet til «Psykt bra dager» både i Pilestredet og på Kjeller. Da vil det også være mulig å delta på GRATIS selvforsvarskurs! 

En fersk undersøkelse gjennomført av Statistisk sentralbyrå (SSB) viser en økning i antall studenter med betydelige psykiske plager. Dette betyr i praksis at omlag 1800 studenter i Oslo og Akershus sliter med sin psykiske helse.

Dette er ingen ny sak for Studentparlamentet som i fjor arrangerte Høgskolens første Psykisk helsedag. I år utvider vi til to dager der vi ønsker å rette søkelys mot hva DU som student kan gjøre for å være bedre rustet til å møte store eller små utfordringer i hverdagen. Vi ønsker å synliggjøre de tilbudene som finnes gjennom Samskipnaden (SiO) og Høgskolen, samt eksterne tilbud som er tilgjengelige også for studenter.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi ønsker studenter og tilsatte velkommen til foredrag, stands og gratis stressmestringskurs og selvforsvarskurs! Det blir lett servering og tid til spørsmål og prat med de ulike deltagerene. Velkommen.

22. november: kl. 11.00-13.00 Foredrag, stands og prat –  Pilestredet 46, Athene 1
kl.16.30-18.00 Gratis selvforsvarskurs del 1 – Pilestredet 52, rom E214

24. november: kl. 11.00- 13.00 Foredrag, stands og prat – Kjeller, rom E111

29. november: kl. 16.30- 18.00 Gratis selvforsvarskurs del 2 – Pilestredet 52, rom E214

NB! De som ønsker å delta på selvforsvarskurset bes melde seg på senest innen fredag 18. november kl.16.00 til fagpol@studentparlamentet.no. Førstemann til mølla!

For å holde deg oppdatert på programmet:
– Følg med på facebook-arrangementet vårt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *