Vil du være med å bestemme?

Eller bare lære noe nytt og nyttig?
Da kan et verv i Høgskolestyret være noe for nettopp deg!

Høgskolestyret er HiOAs øverste styringsorgan. Styrets medlemmer er sammensatt av eksterne representanter, representanter for tilsatte og studenter. Styret ledes av rektor.

Høgskolestyret behandler Høgskolens overordnede linjer i form av strategiplaner og økonomistyring. Høgskolestyret har møter ca. fire ganger i semesteret og som studentrepresentant må det regnes noe tid til å lese og sette seg inn i sakspapirer, samt møtevirksomhet. Vervet er honorert.

Det er bestemt at studentrepresentantene i Høgskolestyret ved HiOA skal representere begge studiesteder. Dette innebærer at det skal velges én student fra Kjeller og én student fra Pilestredet. Det samme prinsippet gjelder vararepresentantene. Begge kjønn skal dessuten være representert, både blant de faste representantene og blant vararepresentantene.

Studentparlamentet mangler og søker derfor nå to kvinnelige studentrepresentanter fra studiested Kjeller til å sitte i Høgskolestyret, en fast representant og en vara.

  • Vil du være med å ta beslutninger som har betydning for hele HiOA?
  • Er du registrert student ved HiOA?
  • Er du kvinne fra studiested Kjeller?
  • Har du spørsmål om Høgskolestyret eller dets arbeid?
  • Kunne du tenke deg et verv i Høfskolestyret dette semesteret eller i fremtiden?

… DA bør du ta kontakt med en av oss!!! Send oss en e-post på studentparlamentet@hioa.no eller kom innom et av studentparlamentskontorene.

Dersom du er interessert, meld fra innen tirsdag 24. januar – da skal representantene velges!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *