Livet som nyvalgt studentpolitiker

23. april ble det avholdt valgmøte i Pilestredet 52. Det var en varm vårdag og stemningen var spent. Hvem skulle lede Studentparlamentet det kommende året?
Etter noen intense timer med valgtaler, spørsmålsrunder og votering var resultatene klare: Eline Stølan ble valgt til leder, Torbjørn Jonassen valgt til nestleder, Suzanne Nordgård valgt til fagpolitisk ansvarlig og Philip Stampe valgt til læringsmiljøansvarlig.

297901_10152204137402814_1769854966_n (1)

Vi var alle svært takknemlige for tilliten som ble vist oss og gledet oss stort til å begynne arbeidet! Vi måtte imidlertid smøre oss med litt tålmodighet, for vi hadde en krevende eksamenstid foran oss før vi kunne starte i jobben som studentpolitiker på heltid. Eline skulle avslutte andreåret på revisjonsstudiet, Torbjørn skulle gjøre ferdig andreåret på farmasistudiet, Suzanne skulle fullføre sisteåret på sosionomstudiet og Philip skulle gjøre ferdig andreåret på lærerutdanningen.

Etter at alle var ferdige med skoleåret, var det klart for overlapp med avtroppende AU i Tjøme. Her tilbragte vi 3 dager i nydelige omgivelser ved Rica Hotel Havna. Vi var heldige med været mesteparten av tiden, så vedtekter og prinsipprogram ble lest med stor iver på verandaen i solskinn.

IMG_6922  IMG_6917





I tillegg til å nyte solen, bli bedre kjent og ha det gøy sammen – hadde vi selvsagt en jobb å gjøre. Vi begynte å jobbe med handlingsplan for året og satte opp årshjul for alt som skal skje av arrangementer, seminarer og generelle møter.
1045207_487874174621540_1247184449_n

I tillegg hadde avtroppende AU planlagt en overraskelse til oss; teambuilding! Her ble vi delt i to lag; avtroppende mot påtroppende. Vi var igjennom flere forskjellige oppgaver, både quiz, matteoppgaver, sant eller usant, hjernetrim samt ulike fysiske oppgaver som både var krevende og morsomme. Vi hadde det utrolig gøy og følte virkelig at vi jobbet godt sammen som team.
IMG_6973 IMG_6964 IMG_6962

 

 

Vel hjemme igjen startet vår nye hverdag som studentpolitikere. Avtroppende AU hadde sagt takk og farvel og vi var nå overlatt til oss selv med mange gode råd i bagasjen.
De første dagene gikk til å bli kjent på kontoret, gå igjennom ulike rutiner, få brukertilganger og ikke minst rydding og vasking. Vi har forresten ommøblert på kontoret – så dere kan glede dere til å komme og se resultatet!

 

Vi har allerede hatt to AU-møter og vi er godt i gang med planleggingen av høstens motivasjonsseminar! Dette blir utrolig gøy og vi håper at så mange som mulig av dere vil bli med!
Studiestart er selvsagt også noe vi jobber aktivt med og vi gleder oss stort til å se alle igjen etter ferien, og ikke minst til å treffe mange nye studenter!

Nå er det i underkant av en måned igjen og vi er utrolig spente på hva året har å by på! Vi vil bruke siste innspurten før semesterstart til å forberede oss på det som kommer.
Husk at vi er her for dere – så bruk oss for det vi er verdt!

 

Igjen – vi gleder oss til å se dere!

 

Sommerklem fra Suzanne og resten av Arbeidsutvalget 🙂

968790_489745807767710_876549583_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *