Livet rundt studiene

For nye studenter vil de første månedene være preget av mange nye inntrykk og spennende opplevelser. Årene man tilbringer på høgskole og universitet er for de fleste de årene der man finner retningene for hva man skal gjøre resten av livet.

Når man kommer til HiOA som 1 av 17 000 studenter er det lett og føle seg liten og ensom. Det er derfor viktig at man tar i bruk de hjelpemidlene som finnes, og engasjerer seg slik at studiehverdagen din blir noe å se frem til. På Høgskolen i Oslo og Akershus finnes det er over 40 forskjellige studentforeninger studenter har mulighet til å engasjere seg i, og gjennom SiO har man også muligheten til å starte sin helt egen forening. SiO tilbyr også mange andre gode tjenester innenfor helse, rådgivning og veiledning.

Gjennom disse foreningene tilbys det alt fra mulighetene til å engasjere seg i veldedige organisasjoner på lokallagsnivå til å drive organisert studentidrett. Høgskolens største forening: «Samfunnet Bislet» tilbyr også en sosial arena med blant annet quiz, konserter og andre arrangementer. På flere av studiene har det også blitt opprettet linjeforeninger der man kan få et bedre innblikk på livet rundt sitt eget studium.

Engasjerer du deg på HiOA kan det gi deg en helt ny opplevelse av hva det vil si å være student. Man kan skape kontaktnettverk både på tvers av studier og få kontakter og informasjon du kan ta med deg resten av din karriere. Det er viktig å ha studiene som hovedfokus, men det er viktig å alltid huske at det finnes et liv rundt studiene. Ta vare på tiden som student, og ta med de gode opplevelsene resten av ditt liv.

I dag (Torsdag 14. august) arrangeres det foreningsdag på campus Pilestredet. Ta turen opp til P52 mellom klokka 10-14, og snakk med de forskjellige foreningene. Det vil også bli arrangert foreningsdag på Kjeller den 19. august klokka 9-13 i forkant av grillkonserten.

For mer informasjon om studentforeningene:
http://www.hioa.no/Studentliv/Studentforeninger
http://www.sio.no/wps/portal/sio/Foreninger?reset=true

DSCF6439

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *