Gratulerer med studieplass og velkommen til HiOA!

DSC_1707

 

Gratulerer med studieplass til alle dere nye, og velkommen til deres første av mange år her på HiOA! Vi i studentparlamentet gleder oss til året som kommer og til å bli kjent med alle de nye engasjerte studentene på HiOA.

Som student kommer du inn i en periode i livet hvor mange dører åpner seg. I studentmiljøet i Oslo og Akershus har vi et blomstrende foreningsliv med mange spennende aktiviteter som man kan delta på, fra dans og drama, ølbrygging og bardrift, til lacrosse og fotball. Dette er gode måter å bli kjent med andre, men også for å bli kjent med seg selv og utvikle seg på flere måter enn bare faglig. De første dagene på studiet vil dere nok bli bombardert med informasjon, så pass på å følge litt ekstra med når noen nevner foreninger.

Ellers så håper vi at du deltar aktivt i fadderopplegget. Tre år er lang tid, og det er viktig å ha venner rundt seg, særlig gjennom eksamenstiden. Husk at nesten alle de som starter på studiet har lyst til å bli kjent med noen, så selv om det kan være skummelt å ta kontakt med de rundt deg så prøv å pushe deg selv litt ekstra nå i starten. Det vil både du og de du blir kjent med bli glad for.

Husk også at i tillegg til fadderopplegget som fadderne dine tar det med på, så vil det også være mange andre arrangementer du kan delta på i tillegg, som f.eks. Foreningsdagen 13. august, og stand dag, med Studentpolitisk show, lek og moro 19. august fra 10-14 utenfor Pilestredet 52. Følg med «Min side» på student.hioa.no for mer informasjon.

Vi har også et florerende studentdemokrati på HiOA med mange engasjerte studenter som jobber sammen for å forbedre utdanningene og studiemiljøet her på Høgskolen. På toppen av demokratiet sitter vi i Arbeidsutvalget til studentparlamentet. Det er mange spennende verv å engasjere seg i. De er både morsomme å jobbe med under studiet og som kan gi gode erfaringer å ta med inn i arbeidslivet. Vi sitter på kontorene våre i første etasje i Pilestredet 46 fra og med studiestart og håper du kommer for å slå av en prat om hvordan å engasjere seg.

DSCF4650

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *