Hjertelig velkommen til HiOA!

I dag ble opptakstallene fra Samordna Opptak offentliggjort. Disse tallene viste blant annet at det er i overkant av 7400 studenter som har fått tilbud om studieplass på Høgskolen i Oslo og Akershus! Vi i Studentparlamentet gratulerer dere alle så mye med studieplassen. Husk å takke ja til plassen innen 26. juli!

Dagen i dag har vært spennende og begivenhetsrik. Vi fikk muligheten til å faktisk hilse på noen av de flotte, nye studentene som starter til høsten, og ikke minst fikk vi treffe kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Vi gleder oss veldig mye til studiestart, og til å få møte dere som er nye. Det blir en spennende periode med mye informasjon. Husk å puste med magen! Både vi som jobber i Studentparlamentet, og resten av de tilsatte på HiOA er opptatte av at du skal få en fin studiestart, og føle deg velkommen og ivaretatt her på høgskolen. Husk at du alltid er velkommen til å ta turen innom vårt kontor i Pilestredet 46.

Ha en fortsatt god sommer, og så sees vi til studiestart i august!

Vi fikk møte kunnskapsministeren! F.v: Pia Næss Johansen (nestleder), Rune Keisuke Kosaka (leder), Torbjørn Røe Isaksen (kunnskapsminister), Karoline Wergeland Kaldråstøyl (fagpolitisk ansvarlig), Julie Størholdt Iversen (læringsmiljøansvarlig)

Vi fikk også møte noen av de nye studentene som nettopp har fått studieplass. F.v: Karoline (fagpolitisk ansvarlig), Siri (sykepleie), Mariam (barnehagelærer), Maren (anvendt data) og Pia (nestleder).

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *