Studentparlamentet satser på kultur og kommunikasjon

Etter ønske fra de tillitsvalgte har Studentparlamentet tatt initiativ til å opprette to komiteer som skal jobbe med noen av våre viktigste satsningsområder den kommende våren: Kulturkomiteen og Kommunikasjonskomiteen.

Medlemmer til de to komiteene vil bli valgt på årets første forsamlingsmøte, 25. januar kl. 17.00 i P46, 6. etg, rom S-642. Det vil også bli mulig å melde sin interesse for arbeidet i etterkant av valget.

Les mer om de to komiteene her, eller ta kontakt med Kontoret på leder@studentparlamentet.no.

Under Oppstartsseminaret uttrykte flere av våre nyvalgte studentpolitikere ønske om å jobbe for å forbedre HiOs kulturtilbud for studenter. Bedre informasjonsflyt og kommunikasjon ut til studentene var også viktige kampsaker for mange.

På bakgrunn av dette engasjementet ønsker Studentparlamentet å opprette en kulturkomité og en kommunikasjonskomité som vil få i oppgave å jobbe med disse to arbeidsområdene. Vi håper at tillitsvalgte på alle nivåer, i tillegg til andre interesserte, vil bidra med innspill og ideer til hvordan Studentparlamentet på best mulig måte kan nå ut med relevant informasjon til HiO-studentene, og hvordan vi kan utvikle en ny og spennende kulturprofil.

Kommunikasjonskomiteen:

Kommunikasjonskomiteen vil få i oppgave å utarbeide en kommunikasjonsstrategi for det nåværende Studentparlamentet, samt foreslå funksjonelle løsninger for det fremtidige Studentparlamentet ved HiO/HiAk. Målet med arbeidet er i større grad å synliggjøre Studentparlamentet for studenter og tilsatte, komme med forslag til hvordan vi best mulig kan ta i bruk ulike kommunikasjonskanaler og lette informasjonsflyten på alle nivåer i studentdemokratiet.

Kulturkomiteen:

Kulturkomiteen vil jobbe med å påvirke HiOs kulturtilbud og bidra til å gjøre det mer studentrettet. Ved å ta i bruk de påvirkningskanalene vi har opp mot ledelsen, i tillegg til å ta initiativ til egne arrangementer, er målet med arbeidet å kunne tilby et bedre kulturtilbud for HiO-studentene. Komiteen vil få i oppgave å utarbeide en kulturstrategi for Studentparlamentet, samt foreslå konkrete tiltak og arrangementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *