Har du en superquizzer i deg?

Vet du hva som er hovedstaden i Burkina Faso, hvilken romersk gud som blir brukt til å forklare de skiftende årstidene og hvilket land som vant flest gullmedaljer i OL i 2004?

Da er dette noe for deg!

NRK, Studentparlamentet og Samfunnet er på leting etter de aller beste quizzerne ved Høgskolen i Oslo – både studenter og tilsatte.

Etter tre kvalifiseringsrunder vil de fem skarpeste allmennquizzerne blant oss få det ærefulle oppdraget av å representere Høgskolen i Oslo i høstens nye underholdningsserie på NRK1. NRK ønsker å kåre landets beste quizlag, så her handler det om å forsvare HiOs gode navn og rykte.

Les mer om programkonseptet QuizDan her.

Er du en superquizzer? Eller kanskje du har en kompis med de mest finurlige faktakunnskaper?

For påmelding og utfyllende informasjon, ta kontakt med Studentparlamentet på velferd@studentparlamentet.no, eller stikk innom kontorene våre i Pilestredet 46.

UTTAK

Kvalifiseringsrunder og uttak til HiOs skolelag i pubquiz vil skje på Samfunnet Bislett Pub de tre første onsdagene i mars; 2., 9. og 16. Den 16. mars blir det storslått finale med fint besøk fra NRK. Og husk! Det er lov å komme på quizkveld selv om du ikke har planer om å prøve deg på uttaket til NRK. Det blir tradisjonsrik onsdagsquiz og moro på Samfunnet hver onsdag kl. 19.00, fra og med onsdag 9. februar. Bruk anledningen til å varme opp til kvalifiseringsrundene i mars, og til å ha det gøy med quiz 🙂

Quiz løs!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *