Allmøte for de fremtidige fakultetene

Velkommen til allmøte for alle studenter ved de fremtidige fakultetene ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Når? Onsdag 15. juni kl. 16-18
Hvor? Pilestredet 46, 3. etasje på Kurs- og konferansesenteret
Hvem? Åpent for alle studenter ved HiO og HiAk

Hva? Hensikten med møtet er å opprette STUDENTENES FAKULTETSRÅD ved fakultet for samfunnsfag, fakultet for helsefag, fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier og fakultet for teknologi, kunst og design. Det skal dessuten velges leder og nestleder for Studentenes fakultetsråd og studentrepresentanter til de fremtidige fakultetsstyrene ved HiOA.

Innkalling og sakspapirer til allmøtene 15. juni finner du her.

Men hva er egentlig Studentenes fakultetsråd? Studentenes fakultetsråd, også forkortet SFR, skal tale studentene og studentrådenes sak opp mot fakultetsledelsen, Studentparlamentet og høgskoleledelsen i den sammenslåtte høgskolen. Studentenes fakultetsråd består av tillitsvalgte som jobber med saker som angår alle studentene ved det gitte fakultetet, for eksempel læringsmiljø, leseplassproblematikk, sikre gode praksisplasser, legge til rette for studentaktiviteter og mye annet.

Her finner du forslag til vedtekter for Studentenes fakultetsråd.

Har jeg stemmerett? Den 15. juni vil det avholdes fire separate allmøter. Ett for hvert av de fire fakultetene. Alle registrerte studenter ved HiO og HiAk har stemmerett ved det fakultetet du kommer til å tilhøre fra høsten av. For å sjekke om du er registrert student ved høgskolen din kan du komme innom Studentparlamentets kontorer for å se om du står i manntallet. Tilhører du HiO kan du komme innom i Pilestredet 46, tilhører du HiAk kan du komme innom parlamentskontoret mellom bokhandleren og Cella.

Vel møtt den 15. juni! For spørsmål, ta kontakt med ditt lokale studentråd 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *