Valgkomiteens innstilling er klar

Studentparlamentets valgkomité har levert sin innstiling på kandidater til nytt arbeidsutvalg, Høgskolestyret, Landsstyret til NSO og Kontroll- og Organisasjonskomiteen.

Valgene skal avholdes på Studentparlamentets valgmøte 24. april. Her finner du innstillingen i sin helhet.

Valgkomiteen har bestått av: Anne Christine S. Bjørnstad, Halvor Moen, Lars Kristian Stensrud, Erik Armand Iversen

Generelt

I arbeidet med å innstille på kandidatene til samtlige verv har det vært viktig for oss i Valgkomiteen å få flere stemmer inn i studentdemokratiet ved HiOA, både gjennom en bred representasjon og nye perspektiver. Valgkomiteen innstiller på kandidater med bred erfaring fra ulike studentmiljøer ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og vi har vektlagt nærhet til og kontakt med både studentdemokratiet og studentforeninger. Valgkomiteen har også vektlagt viktigheten av tydelige studentstemmer, som samtidig har et reflektert forhold til hvordan man kan videreutvikle HiOA som studiested, innad og utad.

Kandidatene vi har innstilt til Arbeidsutvalget og Høgskolestyret er de som har gitt oss det beste helhetsinntrykket gjennom sine motivasjonsbrev og intervjuer.

Arbeidsutvalget

I innstillingen til AU har vi vært opptatt av å sette sammen et AU som kan arbeide godt sammen som et team, men som også kan være selvstendige i sine roller. I vår vurdering har vi lagt vekt på at det skal være personer som komplementerer hverandre og kan ha et konstruktivt samarbeid. Vi har lagt vekt på personlige egenskaper, relevant erfaring, interesser, motivasjon og samarbeidsevner, samt at disse utfyller hverandre. Dette mener vi at vi har klart.

Innstillingen vår er som følger:

Leder – Tuva Aune Wettland (24)
Snart ferdig med Bachelor i økonomi og administrasjon (HiOA), tidligere eksternansvarlig på DNS, har sittet en periode i Studentparlamentet ved HiO, et halvt år som nestleder i SFR-SAM. I tillegg har hun vært fast representant i Velferdstinget, sittet i ulike råd og utvalg ved HiOA, og hun har dermed god kjennskap til studentdemokratiet. Tuva beskriver seg selv som en ledertype og en som lett knytter kontakter. Hun fremstiller seg selv som en person som ikke er redd for å stikke seg ut, men som samtidig vet når hun skal sette seg tilbake å lytte. Tuva har mye sceneerfaring og et utstrakt nettverk innen studentmiljøet i Oslo og Akershus.

Nestleder – Eirik Strøm Solberg (26)
Snart ferdig med Bachelor i administrasjon og ledelse (HiOA), har også studert mer kreative fag ved Noroff, sittet i Klagenemnda i 2 år, Fakultetsstyret i 2 år, vært nestleder i Studentrådet ved avdeling SAM i 1 år, og han har dermed god kjennskap til studentdemokratiet ved HiOA. Eirik har mye erfaring med å sette seg inn i saker, og beskriver seg selv som strukturert og ryddig. Han fremstiller seg selv som en trygg og stabil person med høy arbeidskapasitet, som vi tror kan bidra til å skape en god dynamikk i et arbeidsfellesskap med periodevis stort arbeidspress.

AU-medlem (Læringsmiljø) – Annika Myhre Jahren (22)
Snart ferdig med 1. år Bachelor i utviklingsstudier, har relevant arbeidserfaring innen prosjektplanlegging, koordinering, økonomi og regnskap. Hun er nåværende president i Erasmus Student Network Oslo, og har i den forbindelse også vært med å arrangere større konferanser.  Hun er økonomiansvarlig i styret til Samfunnet Bislett og styremedlem i internasjonal komite. Annika beskriver seg selv som ansvarsbevisst, positiv og engasjert.

AU-medlem (Fagpolitisk) – Tord Øverland (23)
Snart ferdig med 2. år Bachelor i ergoterapi ved HiOA, har jobbet som veileder overfor førsteårsstudenter ved sitt studie, sitter som tillitsvalgt for kullet sitt, er representant i SFR-HF, fast medlem i Studentparlamentet. Han sitter også i arbeidsgruppa for evaluering og vurdering, og er opptatt av FoU. Tord uttrykker seg klart i store forsamlinger og virker godt forberedt i diskusjoner og møter. Han beskriver seg selv som utadvendt, strukturert og løsningsorientert.

Høgskolestyret

I innstillingen til Høgskolestyret har vi lagt vekt på at det skal være personer som kan ha et konstruktivt samarbeid seg i mellom, og innad i styret. Vi har lagt vekt på personlige egenskaper, motivasjon og samarbeidsevner, samt at de har et reflektert forhold til hva et slikt verv innebærer. Videre har vi vært opptatt av at det skal være personer som sette seg godt inn i sakene, kommer godt forberedt og kan bringe inn nye perspektiver.

Innstillingen vår er som følger:

Fast studentrepresentant – Blanca Estela Braña de Hvidsten (50)
Studerer Master i yrkespedagogikk ved HiOA, har erfaringsbakgrunn fra ulike styrer og er sittende studentrepresentant i Høgskolestyret. Hun har stor arbeidskapasitet og setter seg godt inn i sakene.  Blanca beskriver seg selv som strukturert, kvalitetsbevisst og med en evne til å sette seg inn i tverrfaglige problemstillinger.

Vara – Sigrid Mæhle Grimsrud (23)
Snart ferdig med 1. år Bachelor i kunst og design ved HiOA.

Fast studentrepresentant – Kåre Søvde (29)
Snart ferdig med 2. år Bachelor i administrasjon og ledelse ved HiOA, erfaring fra organisasjonsarbeid og ulike styrer. Kåre beskriver seg selv som sosial, selvstendig og analytisk, og legger vekt på sine evner til å se detaljer og samtidig de store linjene. Han er strukturert, tydelig i sine formuleringer, og han viser en evne til refleksjon og nytenkning som vi mener vil være verdifull i Høgskolestyret.

Vara – Øystein Fimland (25)
Snart ferdig med 1. år Bachelor i økonomi og administrasjon ved HiOA.

Kontroll- og Organisasjonskomiteen

Representant fra 1. juli 2012 – Simen Aasgaard Øien (25)

Landsstyret i Norsk Studentorganisasjon (NSO)

Faste representanter:
Tuva Aune Wettland
Erlend Kristoffer Schjeldrup
Therese Eia Lerøen

Vararepresentanter (i prioritert rekkefølge):
Sigrid Mæhle Grimsrud
Tord Øverland
William Sæbø
Marja-Leena Eriksen

Det er fortsatt mulig å stille til valg til de overnevnte vervene. Du kan fremme ditt kandidatur på møtet 24. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *