AU takker for seminarhelg og informerer om fokusuke

I helgen arrangerte Studentparlamentet motivasjonsseminar for studenttillitsvalgte på Tjøme. Det var en svært vellykket helg både faglig og sosialt, og vi i arbeidsutvalget ønsker å takke alle som bidro til å gjøre helgen så bra! Vi setter utrolig stor pris på dere og håper at vi får gleden av å jobbe videre med dere i lang tid fremover!

På seminaret har deltakerne fått trent på argumentasjon og debatteknikk, jobbet med prinsipprogram og hatt workshop om bl.a universitetsatsingen og kvalitetssikring. I tillegg ble det gjennomført en teambuilding i regi av aktiv fritid som bød på både fysiske og psykiske anstrengelser! Her fikk deltakerne satt høydeskrekken sin på prøve, samtidig som de fikk jobbet sammen som et team med fokus på samarbeid, samhold og oppmuntring.

IMG_7583IMG_7586IMG_7587IMG_7589IMG_7591IMG_7592

På kveldstid var det tid for middag og sosialt samvær. Det ble arrangert quizløp på fredag og beat for beat på lørdag, hvor deltakerne fikk kombinert konkurranseinstinkt med hygge. Begge aktivitetene falt i god smak hos deltakerne, og det var god stemning begge kveldene!

IMG_7616IMG_7615IMG_7605IMG_7604

 

 

TAKK FOR EN KJEMPEFIN HELG!

*****************************************************************************************************************************************************************

30.SEPT – 04.OKT:   FOKUSUKE OM STUDENTENGASJEMENT!

Vi i arbeidsutvalget jobber nå med fokusuka om studentengasjement som skal arrangeres neste uke!

Studentengasjement er noe som betyr mye for oss, så derfor ønsker vi å ha denne kampanjen. I løpet av uka ønsker vi å få informert flest mulig om alt man kan engasjere seg i her på HiOA – både studentdemokratiet og studentforeninger. Vi skal dele ut informasjonsmateriell som omhandler studentdemokratiet her på høgskolen, i tillegg til at vi har kontaktet de ulike studentforeningene ved HiOA for å avtale å reklamere for disse.

Vi vil ha stands på de ulike byggene på Høgskolen, hvor vi i den forbindelse veldig gjerne tar imot hjelp fra de forskjellige SFR og SR som har mulighet til å bidra med dette. Vi vil selvsagt også være tilstede på campus Kjeller.

Viktige datoer å merke seg:

Torsdag 03.okt vil vi arrangere engasjementskveld for studenter! Dette blir holdt i pilestredet 46, Athene 1 fra kl 17.00. Etterpå vil det bli sosialt samvær på samfunnet hvor vi serverer mat og har en liten quiz. Dette blir både spennende og morsomt, og er for alle – både de som er tillitsvalgte  og de som ikke er det.
Link til arrangementet og påmelding er her: https://www.facebook.com/events/1389760527922672/

Fredag 04.okt vil vi ha åpen fredagslunsj på parlamentskontoret i pilestredet 46 fra kl 11.00. Ta med deg en venn og kom! Vi stiller med mat!
Link til arrangementet og påmelding er her: https://www.facebook.com/events/161966290668328/

 

For å få mer informasjon om alt som skjer under fokusuka kan du følge denne linken:  https://www.facebook.com/events/169233606606702/?fref=ts
Her vil det komme løpende oppdateringer  om hvilke bygg det blir stand til hvilke klokkeslett + mye annet!

Vi gleder oss!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *