«Det har da med VALGET å gjøre!» #1

Du har nå klikket deg inn på studentparlamentet sin side, hittil har du klart deg bra! Du lurer kanskje på når neste parlamentsmøte er, da har du trykket feil. «Det har da med valget å gjøre!» Men du er velkommen til å lese videre og se på de flotte bildene vi har lagt ut! Som dette her f.eks1176158_10153129609785005_399541719_n

 

Kanskje du ville lese dette fordi du vurderer å stille til valg i Studentparlamentet? Bra tenkt! Da er du akkurat der du bør være, mer info om dette lenger ned.

For det er nå Studentparlamentet skal ha valg, der man skal ha kandidater til Studentparlamentet for kalenderåret 2014. Men hva er Studentparlamentet? Hva gjør de?

1012687_489746017767689_11594404_n

Kort fortalt er Studentparlamentet som Stortinget vårt, det sitter en gruppe mennesker og bestemmer hva studentparlamentet og Arbeidsutvalget skal jobbe med framover. Saker som angår deg som student! Tenk at det sitter andre studenter som jobber for at du skal ha en best mulig studietid, for den beste tiden som student kommer ikke av seg selv. Der må vi selv også bidra! Kanskje du er den framtidige bidragsyteren?

Da jeg var liten syns jeg begrepet bidrag var døvt. Det betydde at jeg måtte yte noe. Det ville jeg ikke, og da sluttet folk å gjøre noe for meg. Det syns jeg var enda mer døvt, og jeg startet å bidra. Det ga meg så mye at det har jeg fortsatt med. Og det gir meg et voldsomt kick!! (Når ting går som det skal).

Så hvorfor skal du egentlig stille til valget? Du har kanskje meninger om studentvelferden, mangel på læringsmidler, for dyr kaffe, ønske om å pusse opp bygg, få forelesninger på nett enn å sitte i et overfylt klasserom, god informasjonsflyt, renere doer, eksamensforskrifter, eller om noe heeeelt annet som omhandler studenttilværelsen. Du bestemmer! Det er da bare en ting du kan gjøre! Meld deg som kandidat på denne siden: https://www.hioa.no/spkandidat

Fortsatt ikke overbevist? Flere bilder!

Artige folk

Artige folk

Rare bilder

Rare bilder

 

Nå tenker jeg du har lest alt ovenfor. Det må bety at du faktisk er interessert, men du tviler. Er du redd for at det blir alt for mye jobb? Det er det ikke. Ca. 7 møter i året gjør at du bytter ut sofatid med parlamentsmøter. Dette innebærer en sosial samling med gode debatter med relativt oppegående gjeng. Vi kan garantere at du blir litt smartere, hvor fotogen du blir har vi ingen garantier for:

Glad i dumle!

Jakob er glad i Dumle!

 

Tviler du fortsatt??? Trykk på linken, se hva som skjer: http://youtu.be/VjOUI3j3ZSQ

Du syns kanskje det er litt skummelt? Den følelsen har man alltid når man slenger seg på noe nytt og litt ukjent. Men den følelsen blir borte på et øyeblikk! Allier deg med en annen som er sugen på å melde seg til valget, to er mye bedre enn ingenting! Se på Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg for eksempel, hvor ville de vært om de ikke hadde hverandre? Tygg litt på den!

Alene..

Alene..

De eneste kriteriene vi har for deg som framtidig Studentparlamentariker er at du ønsker å oppnå noe, at du har et engasjement rundt det å være student! Det er det viktigste! Resten hjelper vi deg med! Lykke til!

https://www.hioa.no/spkandidat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *