Til deg som har stemt

Først og fremst; takk for at du støtter studentdemokratiet på HiOA!

Engasjerte studenter varmer et stuElinedentlederhjerte. Vi har veldig mange ekstremt dyktige og engasjerte kandidater i årets valg, og jeg gleder meg til å se hvem som blir med i Studentparlamentet for 2014.

Til dere som ikke har stilt til valg, men som kunne tenke dere å finne ut mer om hva Studentparlamentet driver med, oppfordrer jeg til å stikke innom kontoret vårt i P46, eller til komme på et Parlamentsmøte. Alle studenter ved HiOA har tale- og forslagsrett i våre møter, og jo flere som møter opp, jo bedre er det! Vi har også flere komiteer vi trenger å fylle, samt en rekke verv på høgskolen som skal fylles opp i løpet av året.

På Parlamentsmøtet 26. november skal vi velge 10 representanter og inntil 30 varaer til Velferdstinget, der studentene i Oslo og Akershus blir enige om blant annet hva vi vil at SiO skal tilby. Ta kontakt med oss om du lurer på om det hadde vært noe for deg!

Om det er noe annet du tenker på om studiehverdagen din som du vil drøfte med oss er du alltid velkommen til å stikke innom for en kopp kaffe:)

Svære klemmer fra

Eline Stølan

Leder i Studentparlamentet

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *