Når nettene blir lange og eksamen setter inn

Omsider nærmer også 2014 seg slutten, og for mange betyr det en travel periode med eksamener og innleveringer. For oss på kontoret har de siste par månedene vært svært hektiske med blant annet studentparlamentsvalg, organisasjonsgjennomgangen, International Students Day og de siste par dagene: «Bli kjent dager» med fellesadministrasjonen.

Men det at året nærmer seg slutten betyr ikke at det ikke er arbeid å gjøre. Vi er allerede fullt i gang med planleggingen av det neste året og ser allerede frem mot oppstartsseminar og første parlamentsmøte med de nye representantene allerede i januar.

Men vi tenker selvfølgelig også på dere studentene som fortsatt er på skolen og som skal gjennomføre både en og to eksamener før det er ferie. Med dere på veien ønsker vi å sende dere disse korte tipsene til hva du må huske den neste måneden:

  1. Meld deg opp i tide og sjekk tid og sted på studentweb.keepcalm
  2. Vær forberedt, les godt igjennom pensum i god tid (Evt start nå!).
  3. Begi deg ikke ut på eksamen uten rett utstyr i sekken. Kulepenner, linjal og ferdigsmurt matpakke bør være med.
  4. Gå aldri på do alene.
  5. Mobiltelefon må slas av og legges bort under eksamen. Har du den i lommen regnes det som fusk!
  6. Ikke snakk med sidemannen, uansett hvor søt eller kjekk han eller hun er. Å få en annen tatt i fusk er et dårlig sjekketriks!
  7. Lytt til erfarne eksamensvakter.
  8. Sett deg inn i hvilke hjelpemidler som er tillatt, og benytt kun disse!
  9. Hjemmeeksamen og er også en eksamen! Oppgi dine kilder, ikke samarbeid dersom det ikke er en gruppeoppgave og lever innen fristen går ut.
  10. Se over besvarelsen før du lever. Da er det for sent å snu!

Og er du nervøs kan du trøste deg med at du ikke er alene. Da er vårt beste tips å kunne det du skal kunne i god tid, sove nok og utsett fest og moro til etter du er ferdig.
Eventuelt så kan man selvfølgelig komme innom kontoret vårt for en kopp kaffe og en god samtalepartner. Vi er åpne til du er ferdig med eksamen!

Hvis vi ikke ses, lykke til med eksamen og riktig god jul!

Mvh
Kine, Tamara, Tord og Jørgen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *