Valg av nye representanter til Velferdstinget

På Studentparlamentets møte tirsdag 21. november skal det velges nye representanter og vararepresentanter til Velferdstinget. Alle semesterregistrerte studenter ved HiOA har mulighet til å stille til dette vervet.

Velferdstinget er en interesseorganisasjon og øverste politiske organ i velferdsspørsmål for de omtrent 65.000 studentene som er tilknytta Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).

I Velferdstinget samles representanter fra institusjonene under SiO for å diskutere og vedta politikk om studenthelse, studentboliger, studentvelferd og studentkultur. Velferdstinget er også valgforsamling for en rekke verv i SiO. Du kan lese mer på http://www.studentvelferd.no/om/. Velferdstinget har møte ca. en gang i måneden. Disse møtene pleier å være på mandager i tidsrommet 17.00-21.00.

Å være representant i Velferdstinget er et spennende verv, hvor du får mulighet til å skape nettverk på tvers av institusjoner. Du får også muligheten til å påvirke studentvelferden i Oslo.

Representanter i VT 2017: f.v.: Karoline W. Kaldråstøyl, Noah Thayalan, William Sæbø, Julie Iversen, Lilly Nguyen, Karianne Sveistrup, Martine Gjerde, Ingvil Enoksen og Maggie Lindberg.

Dersom du er interessert i å stille til valg kan du gjøre det på Studentparlamentets møte tirsdag 21. november i rom D112 i P52 (17.00-21.00), eller ta kontakt med oss på mail: studentparlamentet@hioa.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *