Studentparlamentet søker to medlemmer til Kontrollkomiteen!

Er du en regelrytter og opptatt av at ting går sin rette gang? Supert, da er du rette person for kontrollkomiteen til Studentparlamentet!

Tirsdag 13. November på Studentparlamentets møte skal det holdes valg for to nye medlemmer til kontrollkomiteen. De som blir valgt trer inn i vervet i Januar, og blir sittende i vervet i ett år.

Hva gjør egentlig Kontrollkomiteen?
Kontrollkomiteen sin oppgave er å kvalitetssikre Studentparlamentets arbeid og se til at alle vedtak fattes i henhold til norsk lov, parlamentets vedtekter og tidligere vedtatt politikk. Dette innebærer at kontrollkomiteen er tilstede på alle parlamentets møter (ca 7 møter i året, tirsdager kl. 17.00), og gjennomgår innkallinger og protokoller fra parlamentsmøtene og Arbeidsutvalgets møter. I tillegg til dette skal kontrollkomiteen være til disposisjon for Arbeidsutvalget ved behov for vurdering av avgjørelser i henhold til vedtektene. Kontrollkomiteen har til enhver tid tre medlemmer, der den ene blir valgt under valgmøte i vårsemesteret, mens det velges to under siste møte i høstsemesteret. På denne måten blir det en god overlapp mellom vervene. Medlemmer av kontrollkomiteen kan ikke samtidig sitte i Studentparlamentet, Arbeidsutvalget eller Valgkomiteen.

Hvordan kan jeg bli medlem av Kontrollkomiteen?
For at valgkomiteen skal kunne vurdert deg som kandidat til kontrollkomiteen, må du stille til valg innen 29. Oktober. Du stiller ved å fylle ut dette kandidatskjemaet. Dersom det er behov for det, vil valgkomiteen gjennomføre intervju av kandidatene. Intervjuene vil ta sted på ettermiddagen 5. November. Valgkomiteen vil etter dette innstille på to kandidater som de mener egner seg til vervet, det vil si at Valgkomiteen gir en anbefaling til Studentparlamentet.

Praktisk info:

I kandidatskjemaet fyller du ut personlig informasjon, laster opp et bilde av deg selv, motivasjonsbrev og CV. Motivasjonsbrevet vil bli publisert på Studentparlamentets sin blogg slik at medlemmene av Studentparlamentet kan bli kjent med kandidatene.
OBS!: Husk å gi bilde, motivasjonsbrev og CV et filnavn som inneholder ditt navn.

Mal for motivasjonsbrev finner du her
Kandidatskjema finner du her

Dersom du stiller til Kontrollkomiteen og ikke har mulighet til å komme på intervjuet, ønsker Valgkomiteen at det gis beskjed, slik at en ny dato kan avtales.

Fyller du ikke ut kandidatskjemaet i tide, vil ikke Valgkomiteen kunne vurdere deg som kandidat. Men frykt ikke, du kan alltids stille på valgmøtet uansett, bare møt opp eller ta kontakt med Valgkomiteen eller Arbeidsutvalget så hjelper vi deg.

Om det er noe som er uklart, eller du har noen spørsmål om vervet, vil medlemmene av Valgkomiteen gjerne hjelpe deg. PS: Valgkomiteen har taushetsplikt. Kontakt Valgkomiteen på: vk.sphioa@gmail.com

Godt valg hilsen Valgkomiteen
Pia, Vegard, Anne, Joel og Mariam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *