Nytt lederpar valgt

Tirsdag 6. april ble Forsamlingsmøte 3 avholdt hvor det blant annet ble valgt ny leder og nestleder for Studentparlamentet.

Daniel og Eirin overtar stafettpinnen 1. juli og skal kjempe for dine rettigheter som student neste studieår.


Daniel Massie

Daniel Massie

Daniel Massie (LUI) valgt som leder

Daniel Massie er student ved avdelingen for Lærerutdanning og internasjonale studier (LUI), Utviklingstudier. Daniel har en mangfoldig bakgrunn med blant annet befalsskoleutdanning og jobbing opp mot pubertale ungdommer som lærer. Han ser på seg selv som en person med gode kommunikasjonsevner, stor arbeidskapasitet og et sterkt ønske om å gjøre ting bedre for sine medstudenter.

Muligheten til å arbeide med saker som opptar studentene, å være i kontakt med dem samt selvutvikling anser hans som de største motivasjonsfaktorene bak sitt ønske om å bli leder for Studentparlamentet. Det er motiverende for ham å arbeide i en stilling som gjør at han kan hjelpe og forbedre ting for studentene. Han har også et ønske om å styrke skolens internasjonale profil og jobbe for at de internasjonale studentene skal lettere finne seg til rette ved skolen.

Eirin Hovdenak

Eirin Hovdenak

Eirin Hovdenak (EST) valgt som nestleder

Eirin Hovdenak er student ved Estetisk avdeling, Kunst og Design. Hun ser på seg selv som en ansvarlig person med mye engasjement, innsatsvilje og stor rettferdighetssans. Verv som tillitsvalgt, studentrådsleder og styremedlem i Studentparlamentet har gitt henne god innsikt innenfor studentpolitikken og et ønske om å engasjere seg enda mer på studentenes vegne.

Hun har erfaring fra flere studiesteder og mener dette vil hjelpe henne å se alternative løsninger og skille de dårlige fra de gode og gjennomførbare alternativene. Sikring av kvaliteten på studiene ved HiO er ifølge henne noe som må prioriteres høyt samt kommunikasjonen studentrepresentantene imellom.

Vi gratulerer det nye lederparet med valget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *