Karrierefestival på HiO

Studentparlamentet driver for tiden og jobber for å få til en felles karriereuke på Høyskolen i Oslo. Den skal ha base på hver av avdelingene, men det er ønskelig med et sammarbeid og flyt av studenter og bedriftspresentasjoner på tvers av avdelingene. Dette startet som et ønske fra en del studenter på HiO som etterspurte en karrieredag for sine utdanninger, men har nå blitt utviklet til en visjon om en felles karriereuke for alle studenter på HiO. Hensikten er å skape en arena hvor studenter kan bli kjent med potensielle arbeidsgivere og hvor de samme arbeidsgiverne kan bli kjent med studentene på HiO og den kompetansen studentene kommer ut med.

Studentparlamentet tar som alltid, gledelig imot innspill underveis i prosessen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *