Hva innebærer sammenslåingen for deg som student?

Foto: Høgskolen i Oslo

HiO og HiAk blir én høgskole; Høgskolen i Oslo og Akershus.

Fusjonen trer i kraft 1. august 2011, og da vil du være student ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

For deg som avslutter dine studier våren 2011, vil fusjonsvedtaket ikke innebære endringer. Du vil ha samme studiested og mottar ditt vitnemål fra den høgskolen du startet ved.

Studenter som fortsetter eller begynner sine studier høsten 2011 vil starte studiet som vanlig i Oslo eller på Kjeller. Alle disse 16 000 studentene vil bli en del av den nye Høgskolen i Oslo og Akershus.

Den nye institusjonen vil være organisert i fire fakulteter og 21 institutter, med studietilbud på to studiesteder. Den nye høgskolen har som mål å bli et universitet med profesjonsprofil i storbyregionen Oslo og Akershus.

Fra og med høsten 2011 vil vitnemål bli utstedt fra Høgskolen i Oslo og Akershus. I etterkant av fusjonsvedtaket vil HiAk og HiO samarbeide med Studentparlamentene og studentenes tillitsvalgte for å sikre gode prosesser og informasjon til studentene.

Har du som student, spørsmål om fusjonen og hvordan dette vil påvirke din studiehverdag, kan du ta kontakt med Studentservice i Pilestredet 46 eller Servicetorget på Kjeller. Følg i tillegg med på HiO-HiAks felles nettside for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *