Studenter samler seg i sorg

Studentparlamentet ved Høgskolen i Oslo og Akershus holder åpent for studenter og andre som ønsker å komme sammen og tenne et lys for ofrene og de pårørende i Oslo og på Utøya.

– Det siste døgnet har vært traumatisk for oss alle, og vi opplever i dag at mange studenter har behov for å prate om det som har skjedd, sier Liv-Kristin Rød Korssjøen, leder for Studentparlamentet ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

På studentparlamentskontoret i Pilestredet 46 holder de studenttillitsvalgte kontoret åpent så lenge det måtte være et behov. Alle er velkomne.

Liv-Kristin Rød Korssjøen (21), Leder av Studentparlamentet ved Høgskolen i Oslo og Akershus, frykter at et stort antall studenter i Osloregionen er sterkt preget av det siste døgnets hendelser i Oslo og på Utøya. Foto: Torunn Brånå/ERGO Studentmagasin.

– Vi håper det kan hjelpe å være sammen med andre, og få snakket ut om den forferdelige tragedien som har rammet oss. Over hele Oslo og Akershus finnes det nå et stort antall studenter som venter i fortvilelse på å få klarhet i om deres kjente og kjære er i sikkerhet eller ikke, sier Korssjøen.

Korssjøen understreker at massakren på Utøya er en tragedie for politiske ungdomsorganisasjoner over hele landet.

–  Våre tanker og vår dypeste medfølelse går til alle i AUF og de pårørende, sier Korssjøen.

Les mer hos nrk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *