Noen å prate med

Trenger du noen å prate med etter de alvorlige hendelsene i Oslo og på Utøya?

Studentsamskipnaden i Oslo (SiO), Studentpresten, Velferdstinget og Studentparlamentet tilbyr alle støtte til studenter som trenger noen å dele sine tanker og følelser med.

Studenthelsetjenesten:

Studenthelsetjenesten og Studentrådgivningen har flere telefonnumre for studenter som ønsker noen å snakke med. Fra og med mandag 25. juli klokken åtte kan du ringe følgende numre:

22 85 31 81
22 85 33 27
22 85 31 74
40 20 00 32

Studenthelsetjenesten og Studentrådgivningen har åpningstider fra 08-15 mandag til fredag.

Studentpresten:

Studentprestetjenesten er et tilbud til alle studenter, uavhengig av livssyn eller religiøs tilhørighet. Studentpresten ved HiOA, Gunnhild Nordgaard Hermstad, er tilgjengelig i tiden fremover for studenter som ønsker å prate med en prest om det som har skjedd. Studentpresten har taushetsplikt.

For å komme i kontakt med Studentpresten, send en e-post til studentpresten@hio.no.

Kapell:

I Fredrikkebygningen på Blindern, innerst i gangen ved siden av idrettsvakta, har Studentsamskipnaden et kirkerom. Fredrikke kapell er åpent hele dagen og er et stille rom for bønn og ettertanke.

Det er også et kapell for studenter hos Teologisk fakultet på UiO.

Velferdstinget i Oslo og Akershus:

De nærmeste dagene har Velferdstinget i Oslo og Akershus daglige samlinger på Villa Eika på Blindern mellom klokken 16 og 21. Et tilbud for deg som trenger en medstudents skulder å støtte deg til, eller har en å tilby andre. Det vil være rådgivere fra studenthelsetjenesten på huset.

Studentparlamentskontoret i Pilestredet:

Studentparlamentskontoret i Pilestredet 46 holder åpent daglig mellom klokken ni og fire. Her kan du komme innom hvis du ønsker en medstudent å dele dine tanker med.

Du kan også ta kontakt med Studentparlamentet på studentparlamentet@hio.no eller på tlf. 466 32 904. Vi er også til stede på Kjeller ved behov.

Husk også at stillerommene i Pilestredet og på Kjeller, samt bønnerommene på campus Pilestredet er åpne for stillhet, bønn og ettertanke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *