Bli med på Landsmøte!

27. – 29. april er det klart for Norsk Studentorganisasjons årlige Landsmøte. HiOA sender 16 delegater. Nå kan du bli en av dem! 

Norsk studentorganisasjon (NSO) er den største interesseorganisasjonen for studenter i Norge, og representerer om lag 200.000 studenter ved norske universiteter og høyskoler. NSOs mål er å bedre studenters faglige, sosiale og økonomiske rettigheter.

Landsmøtet er NSOs øverste organ og arrangeres én gang i året innen utgangen av april. Møtet i seg selv er en spennende politisk arena, der viktige beslutninger blir tatt. I tillegg er Landsmøtet en sosial møteplass, som gir deg  muligheten til å bli kjent med andre engasjerte studenter fra hele landet.

Alle NSOs medlemslag er representert på Landsmøtet. Delegatfordelingen bestemmes ut i fra antall studenter ved utdanningsinstitusjonene. Som Norges tredje største utdanningsinstitusjon sender HiOA en av de aller største delegasjonene, med hele 16 faste delegater med stemmerett.

På parlamentsmøte den 28. februar skal Studentparlamentet velge 16 faste delegater til Landsmøtet, og opp til 16 varadelegater. Alle semesterregistrerte HiOA-studenter kan stille til valg. Meld ditt kandidatur ved å sende en e-post til studentparlamentet@hioa.no. Du kan også stille til valg på møtet.

Mer informasjon om Landsmøtet 2012 finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *