En hektisk, men flott helg!

I dag reiser Kine og jeg på avspark med Norsk studentorganisasjon(NSO) for å lære oss mer om rollen som tillitsvalgt og bli kjent med andre studenttillitsvalgte fra hele Norge. Vi skal få informasjon om ulike temaer, og er så heldig at vi skal holde noen foredrag for deltakerne.

Jeg sitter også som leder for Velferds- og Likestillingspolitisk komite i NSO, og gleder meg til å treffe resten gjengen! Dette er ofte en av de mest motiverende helgene vi har i løpet av året, med mange andre studenter som vi finner i Norge.

NSO er studentenes samlede stemme opp mot våre folkevalgte på Stortinget, og ulike interesseorganisasjoner som forskerforbundet, NHO og LO for å nevne noen. De oppnevner representanter i ulike nasjonale råd og utvalg, og her er det enda noen ledige plasser dersom du ønsker å være med på å påvirke hvordan ditt fagfelt skal bli i fremtiden. Her finner du linken til det:http://student.no/om-nso/hvor-er-nso-representert/ledige-verv-1/

På søndag blir det fadder kick-off for alle faddere som skal gjøre en innsats i forbindelse med studiestart. Der skal Jørgen og jeg si noen motiverende ord, for en flott gjeng, som har en viktig rolle for nye studenter.

Med andre ord så er det en litt hektisk helg, men også en flott og motiverende en!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *