Still til valg!!!

https://www.facebook.com/SPHiOA/videos/1027403790668573/

Nå er det bare to dager igjen før valget begynner. Det begynner å samle seg masse bra kandidater til årets valg, men vi trenger fortsatt flere, vi trenger deg!

Frist for å stille er 23. oktober!!!

Å sitte som medlem i studentparlamentet er spennende og lærerikt. Det er også et bra sted for påvirkning om du ønsker at noe skal bli gjort noe med. Som du sikkert vet har studentene fire heltidsansatte studenter som har som jobb å få gjennom de endringene som Studentparlamentet vedtar.

 

Det er derimot mange som er skeptiske til parlamentet. Vi har derfor listet de vanligste mytene om parlamentet i listen under:

Myter om Studentparlamentet

Du trenger mye erfaring for å bli med

FEIL, du får opplæring og hjelp hele tiden.

Du må ha mye tid ved siden av studiene

FEIL, om du sitter i Studentparlamentet er det ett møte med formøte i måneden som du må være med på. Resten er frivillig.

Det er skummelt å være med

FEIL, hvert år er det mange nye og de som har vært med en stund husker hvordan det var. Du blir tatt godt imot.

De jobber kun med tunge politiske saker

FEIL, de jobber med mange forskjellige saker, alt fra dårlig luft og PC på eksamen til psykisk helse og kvalitet i praksis.

Folk fra mitt studie trenger ikke denne erfaringen

FEIL, i alle yrker får man bruk for erfaringen du får i Studentparlamentet. Du lærer for eksempel å snakke i forsamlinger, god møtekultur og forhandlinger. I tillegg får du en større forståelse for administrasjon, økonomi og politiske prosesser.

Det er ikke noe gøy

FEIL, vi har spennende debatter og koselige sosiale sammenkomster

 

Vi i studentparlamentet håper du ønsker å delta i parlamentet det kommende året. Vi vet at du vil være et godt bidrag for både parlamentet og dine medstudenter!

 

Godt valg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *